Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 200 g di pistacchi salati sgusciati
- 250 g di zucchero grezzo di canna
- 1070 g di acqua
- 30 g di burro
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 50 g di aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2 Std.
Risotto alle erbe aromatiche (TM6)
35 Min
Croccante da regalare
1h
Yogurt alla stracciatella
14 Std. 20 Min
Ananas sottovuoto
1h 15min
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min
Confettura di scalogno
2 Std.
Croccante alle mandorle
1h 30min
Gelato al caramello salato (TM6)
14u.
Caramello liquido
35 Min
Croccante a nido d'ape
1h 30min
Panna cotta (per 2 persone)
5 Std. 30 Min