Pandolce variegato alla confettura
TM6

Pandolce variegato alla confettura

4.7 (28 hodnocení)

Suroviny

Pandolce

  • 120 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 40 g di zucchero
  • 3 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di farina manitoba
  • 100 g di farina tipo 0
  • 40 g di burro a pezzi
  • 1 uovo medio
  • 1 pizzico di sale
  • 1250 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 220 g di confettura, gusto a piacere (vedere consigli)

Nutriční hodnoty
na 1 fetta
Kalorie
1469.4 kJ / 351.2 kcal
Protein
7.8 g
Sacharidy
48.7 g
Tuk
14.1 g
Nasycený tuk
8.3 g
Vláknina
1.4 g
Sodík
23.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty