Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pandolce
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di zucchero
- 3 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina manitoba
- 100 g di farina tipo 0
- 40 g di burro a pezzi
- 1 uovo medio
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 220 g di confettura, gusto a piacere (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1469.4 kJ / 351.2 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 23.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stella al gianduia
7hod. 30min
Girelle al Rum e arancia
7hod. 30min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2h 30 min
Plumcake al mandarino
1h
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4 Std. 30 Min
Treccia molisana pasquale
4 Std. 30 Min
Pane dolce al burro, cannella e noci pecan
3u. 30min
Corona di brioche alla crema di whisky
5h
Treccine al kefir
7hod. 30min
Plumcake alle nocciole e cioccolato
1h
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7h
Dolce di carote e mandorle
1h