
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pandolce
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di zucchero
- 3 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina manitoba
- 100 g di farina tipo 0
- 40 g di burro a pezzi
- 1 uovo medio
- 1 pizzico di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 220 g di confettura gusto a piacere (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 351.2 kcal / 1469.4 kJ
- Protein
- 7.8 g
- Tuk
- 14.1 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Sodík
- 23.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane integrale
3hod. 15min
Rose al farro e vaniglia
6hod. 30min
Treccia molisana pasquale
4hod. 30min
Focaccine con pomodorini
3hod. 40min
Panini di segale
12hod.
Treccine al kefir
7hod. 30min
Pane dolce alla frutta
2hod. 55min
Mezzaluna di pane al farro
3hod.
Panini integrali alle erbe (TM6)
45min
Pane bianco
3hod.
Torta di mele e yogurt
1hod. 30min
Pane integrale ai semi vari
4hod. 10min