Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 400 g di ananas fresco pulito, a fette (4 fette, 2 cm di spessore)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 239 kJ / 57 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema ai frutti rossi (TM6)
20min
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2 Std.
Ananas al rum a Cottura Lenta
2h 40min
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min
Asparagi sottovuoto
50 Min
Patate Sottovuoto
2 Std.
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2 Std.
Croccante alle mandorle
1h 30min
Caramello liquido
35min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 godz. 20 min
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min
Ananas insaporito (200 g)
15min