Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bignè
- 1075 g di acqua
- 25 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 90 g di farina tipo 00
- 2 uova
Crema
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di piselli surgelati
- 100 g di acqua
- 200 g di ricotta fresca, scolata
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pucce
7h
Zuccotto
7 Std. 10 Min
Pasta choux
2h
Bagels con uovo e composta al bacon
5 Std. 40 Min
Ciambelle salate farcite
4h 5min
Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia
1h 30min
Mini cheesecake salate al basilico
3 Std. 30 Min
Tris di mousse con frollini integrali (vegan)
40 min
Cuori rossi ripieni ai formaggi (per 2 persone)
1 Std.
Datteri farciti al mascarpone con melagrana e arancia
1 Std.
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 Std. 20 Min
Canapè integrali con spuma al salmone e uova di quaglia
3 Std. 35 Min