
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bignè
- 1075 g di acqua
- 25 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 90 g di farina tipo 00
- 2 uova
Crema
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di piselli surgelati
- 100 g di acqua
- 200 g di ricotta fresca, scolata
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1hod. 20min
Mousse di prosciutto iberico
10min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2hod.
Flan di carote
50min
Mini cheesecake salate al basilico
3hod. 30min
Flan di cavolfiore
45min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1hod. 15min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1hod. 30min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1hod. 30min
Baci di dama salati al formaggio
1hod.
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1hod. 15min
Flan al cavolo viola
55min