Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bignè
- 1075 g di acqua
- 25 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 90 g di farina tipo 00
- 2 uova
Crema
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di piselli surgelati
- 100 g di acqua
- 200 g di ricotta fresca, scolata
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 godz. 20 min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 godz. 30 min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 min
Bicchierini mimosa salati
2h
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1 godz. 30 min
Cremoso al caffè
5h 30min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 godz. 30 min
Tartellette cocco e mandorle con curd alle arance
2h
Baci di dama salati al formaggio
1h
Bignè con crema di asparagi
1 godz. 30 min
Mini hamburger di tonno
3h 40min