Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Äpfel (z.B. Boskop), in Stücken
- 500 g Rotkohl, in Stücken
- 1 Zwiebel (60 g), halbiert
-
40
g Schmalz
nebo 40 g Butter - 1 Lorbeerblatt, getrocknet oder frisch
- 30 g Rotweinessig
- 30 g Zucker
- ½ TL Salz
- 1 Prise Piment
- 150 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Rotwein
- 2 Wacholderbeeren
- 50 g rotes Johannisbeergelee
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 981 kJ / 235 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Stielmus-Untereinander
50min
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35min
Weißkohlsalat
2h 20min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1h
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1h
Eierstich (Suppeneinlage)
15min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1h
Rotkohlsalat
2h 20min
Pflaumenmus aus dem Backofen
4h
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45 min
Apfelrotkohl aus dem Glas
1h 20 min
Kartoffelklöße
25 godz.