Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Äpfel (z.B. Boskop), in Stücken
- 500 g Rotkohl, in Stücken
- 1 Zwiebel (60 g), halbiert
-
40
g Schmalz
nebo 40 g Butter - 1 Lorbeerblatt, getrocknet oder frisch
- 30 g Rotweinessig
- 30 g Zucker
- ½ TL Salz
- 1 Prise Piment
- 150 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Rotwein
- 2 Wacholderbeeren
- 50 g rotes Johannisbeergelee
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 981 kJ / 235 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Apfelrotkohl aus dem Glas
1h 20 phút
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 Min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
45min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1h
Weißkohlsalat
2 Std. 20 Min
Pflaumenmus aus dem Backofen
4 Std.
Eierstich
25 Min
Grünkohl mit Kartoffeln und Mettwürstchen
45min
Rotkohlsalat
2 Std. 20 Min
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1h
Kartoffelklöße
25 Std.
Apfel-Möhren-Rohkost
5 Min