Arrosto di manzo con funghi porcini a Cottura Lenta

4.0 8 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 5hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

  • 300 di funghi porcini freschi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 700 g di carne bovina, taglio scamone
  • 30 g di funghi secchi precedentemente ammollati in acqua per 20 minuti
  • 400 g di vino rosso
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 489.7 mg
Protein 39.9 g
Kalorie 2034.3 kJ / 486.2 kcal
Tuk 19.8 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 6.4 g
Sacharidy 33.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...