Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Purè di patate
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di latte
- 70 g di burro a tocchetti
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
Salsa al vino
- ½ scalogno a pezzi
- 20 g di burro
- 100 g di vino rosso
- 60 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 4 filetti di manzo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3279 kJ / 784 kcal
- Protein
- 40.2 g
- Sacharidy
- 52.1 g
- Tuk
- 43.2 g
- Nasycený tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 827.2 mg
Alternativní recepty
Ossibuchi ai funghi
3h 30min
Riso basmati con gamberi speziati
40 min
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2 godz. 20 min
Patate fritte a fiammifero (Kartoffelstroh)
25 min
Yogurt allo skyr
12h
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2h 30min
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4h
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3h 30min
Bortellina
30 min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci (TM6)
1h 40min
Cappone agli agrumi con purè di carote
2h 30min
Crostata ripiena alle mele
2h