Kompatibilní verze
Manzo alla Wellington con purè di patate e carote al vapore
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Manzo alla Wellington
- 10 g di funghi porcini secchi
- 150 g di acqua bollente
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 700 g di filetto di manzo
- 300 g di funghi champignon, in quarti
- 2 scalogni, a metà
- 50 g di burro, a cubetti
- 3 - 4 rametti di timo fresco, solo foglie
- 120 g di vino Porto
- ½ - 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- 360 g di pasta sfoglia (vedere consigli)
- 1 uovo, sbattuto
Carote, purè e salsa
- 500 g di acqua
- 600 g di carote, a fette (5 mm)
- 350 g di latte
- 1000 g di patate, pelate, a fette (5 mm)
- 1 cucchiaino di sale marino
- 50 g di vino Porto
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- 25 g di burro, a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4547 kJ / 1086 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 89 g
- Tuk
- 50 g
- Vláknina
- 14.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé di pesce
1 Std.
Animaletti di pancake
30 Min
Broéto chioggiotto
1 Std. 10 Min
Filetto di manzo con peperonata
40 Min
Torta salata con ragù
1h 30min
Cocktail di gamberi (TM6)
1h 30min
Besciamella
15 Min
Pâté di vitello in gelatina
8 Std. 30 Min
Stufato di spalla di manzo con gnocchi
1h 30min
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5h 50min
Ossibuchi ai funghi
3 Std. 30 Min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 Std. 40 Min