Kompatibilní verze
Manzo alla Wellington con purè di patate e carote al vapore
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Manzo alla Wellington
- 10 g di funghi porcini secchi
- 150 g di acqua bollente
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 700 g di filetto di manzo
- 300 g di funghi champignon, in quarti
- 2 scalogni, a metà
- 50 g di burro, a cubetti
- 3 - 4 rametti di timo fresco, solo foglie
- 120 g di vino Porto
- ½ - 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- 360 g di pasta sfoglia (vedere consigli)
- 1 uovo, sbattuto
Carote, purè e salsa
- 500 g di acqua
- 600 g di carote, a fette (5 mm)
- 350 g di latte
- 1000 g di patate, pelate, a fette (5 mm)
- 1 cucchiaino di sale marino
- 50 g di vino Porto
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- 25 g di burro, a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4547 kJ / 1086 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 89 g
- Tuk
- 50 g
- Vláknina
- 14.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
Žádné hodnocení
Purè di patate (TM6)
1h
Carote e patate dolci al vapore
30min
Patate e zucca al vapore
25min
Filetti di pollo alla quinoa con ketchup
1h 20min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci (TM6)
1h 40min
Crumble di panettone con crema al mascarpone e miele
20min
Arrosto di vitello con asparagi confit
2h
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Tortini pesca e fragola
1h
Torta salata con ragù
1h 30min
Focaccia a bastone
5h