Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla, a pezzi
- 50 g di sedano rapa, a pezzi
- 50 g di carota, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 pezzo di zenzero, radice fresca (circa 2 cm)
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco, privato dei semi, a pezzi
- 2 rametti di timo fresco, solo le foglioline
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 polpo fresco (circa 700-800 g)
- 850 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 300 g di patate a pasta gialla, in quarti
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- fiocchi di sale
- paprika piccante
- 1 limone, a spicchi
- pane tostato, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1950 kJ / 466.1 kcal
- Protein
- 53.3 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1401.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1j 30 menit
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2j
Polpo con patate a Cottura Lenta
1j 30 menit
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2j 30 menit
Moscardini alla busara sottovuoto
2j
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1j 25 menit
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1j
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20 min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30min