Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla, a pezzi
- 50 g di sedano rapa, a pezzi
- 50 g di carota, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 pezzo di zenzero, radice fresca (circa 2 cm)
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco, privato dei semi, a pezzi
- 2 rametti di timo fresco, solo le foglioline
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 polpo fresco (circa 700-800 g)
- 850 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 300 g di patate a pasta gialla, in quarti
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- fiocchi di sale
- paprika piccante
- 1 limone, a spicchi
- pane tostato, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1950 kJ / 466.1 kcal
- Protein
- 53.3 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Tuk
- 14.6 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1401.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Polpo con patate a Cottura Lenta
1h 30min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Cous cous con moscardini e olive
1 Std.
Moscardini alla busara sottovuoto
2 Std.
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1 Std.
Moscardini al limone
30 Min