Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- farina tipo 00 q.b.
- 750 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi, cappello del prete o copertina (4 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 50 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati e strizzati
- 300 g di funghi champignon freschi
- 50 g di vino rosso
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 foglie di salvia fresca
- 400 g di patate, pelate e a pezzi (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1704.5 kJ / 407.5 kcal
- Protein
- 45.9 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 323.5 mg
Alternativní recepty
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Involtini di verza e maiale
1h 20min
Polpettone di carne con purè di patate e zucca (Bimby Friend)
1h 5min
Costine di maiale in salsa barbecue
35min
Crepês asparagi e salsiccia
1 godz. 50 min
Polpo con patate a Cottura Lenta
1 godz. 30 min
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3h 30min
Guinness stew (spezzatino alla birra) (TM6)
4 Std. 20 Min
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Baci di dama alle nocciole
2h 30min
Braciole pugliesi
1h
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1 godz. 30 min