
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di patate a pasta gialla pelate e tagliate in pezzi
- 80 g di cipolla a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano semi-stagionato, a pezzi (2 cm)
- 6 uova
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 500 g di acqua
- pepe nero macinato a piacere
- fiocchi di sale a piacere
- prezzemolo fresco tritato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 240.3 kcal / 1005.4 kJ
- Protein
- 15.4 g
- Tuk
- 13.7 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Sodík
- 676.6 mg
Alternativní recepty
Sciroppo miele e zafferano
1hod.
Alberelli di sfoglia
1hod. 30min
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1hod.
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15min
Gratin di patate con Affettatutto Bimby (TM6)
1hod. 10min
Rainbow Bowl
1hod. 10min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1hod.
Patate gratinate al formaggio
2hod.
Purè di patate (TM6)
1hod.
Impasto per pane veloce
45min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1hod. 30min
Tortilla di patate al vapore
45min