Kompatibilní verze
Salmón en papillote con puerros a la crema (MEATER)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de eneldo fresco (solo las hojas)
- 450 g de puerro (solo la parte blanca en rodajas de 5 mm)
- 560 g de agua
- 180 g de queso mascarpone
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 600 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas
- pimienta negra molida para espolvorear
- sal para espolvorear
- 500 g de patatas de guarnición cortadas por la mitad
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2550 kJ / 609 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 Min
Merluza con costra de patata y crema de puerros ahumada
45min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min
Salmón y arroz basmati con salsa crema de eneldo
40 λεπτ.
Merluza al cava
1h
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
San jacobo de merluza al vino blanco con berberechos para dos
25 Min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30 Min
Lubina con salsa de trufa
40 λεπτ.
Salmón gratinado con crema de manzana
30 Min
Merluza al curry con arroz y brócoli
45min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40 λεπτ.