
Kompatibilní verze
Pierna de cordero asada con vino tinto y romero (MEATER)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pierna de cordero deshuesada grande (1500-2000 g)
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 5 - 6 pellizcos de pimienta negra molida
- 7 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 80 g de vinagre balsámico
- 250 g de vino tinto
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 70 g de cebolla roja en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 719 kcal / 3012 kJ
- Protein
- 45.3 g
- Tuk
- 55.2 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vinagreta de mostaza y eneldo
5min
Pierna de cordero a la mostaza y menta
2h 30min
Fritos de manzana (HESTAN CUE)
35min
Lasaña fría de queso y brevas
50min
Bocadillo turco de caballa (balik ekmek)
3h 40min
Cabrito en adobo
1h 10min
Pollo frío en vinagreta de lima
45min
Conserva de tomates cherry
1h 30min
Salmón a la brasa con patatas, espárragos verdes y vinagreta de pimientos
1h
Conejo con mojo picón
20min
Pierna de cordero asada con patatas, calabaza y salsa de menta (MEATER)
2h
Fondue de carne (borgoña)
1h