Kompatibilní verze
Pierna de cordero asada con vino tinto y romero (MEATER)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pierna de cordero deshuesada grande (1500-2000 g)
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 5 - 6 pellizcos de pimienta negra molida
- 7 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 80 g de vinagre balsámico
- 250 g de vino tinto
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 70 g de cebolla roja en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3012 kJ / 719 kcal
- Protein
- 45.3 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 55.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ganache de maracuyá
4sa 40 dk
Pierna de cordero a la mostaza y menta
2 godz. 30 min
Costillas de cerdo agridulces
45min
Crêpes de piña colada (HESTAN CUE)
1 godz. 10 min
Cordero con costra de hierbas y verduras asadas
5 Std.
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1 godz. 40 min
Dip de kéfir a las hierbas
4 Std. 5 Min
Pollo asado relleno, hojaldres de arándanos y puré trufado
2 godz.
Pulpo a la parrilla con puré y mayonesa de wasabi
1 godz.
Picantones con guiso de verduras, setas de temporada y pera
1 godz.
Costillas con miel y mostaza en papillote
1 godz.
Costillas con salsa de miel y bourbon
2 godz. 30 min