![Pierna de cordero asada con vino tinto y romero (MEATER) Pierna de cordero asada con vino tinto y romero (MEATER)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/66ef5a87-4456-464d-88c5-2b53deddc780/Derivates/78710ae4-457b-4add-9116-71b85526e8b5.jpg)
Kompatibilní verze
Pierna de cordero asada con vino tinto y romero (MEATER)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pierna de cordero deshuesada grande (1500-2000 g)
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 5 - 6 pellizcos de pimienta negra molida
- 7 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 80 g de vinagre balsámico
- 250 g de vino tinto
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 70 g de cebolla roja en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3012 kJ / 719 kcal
- Protein
- 45.3 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 55.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Postre de mandarinas estofadas
10 min
Codornices al limón
45 Min
Codornices en salsa de cítricos
40 min
Pierna de cordero asada con patatas, calabaza y salsa de menta (MEATER)
2h
Pollo al vino tinto (Coq au vin)
9h
Riñones al jerez
1 Std.
Melocotones asados y merengue
40 min
Cordero al vino tinto
45 Min
Ternera con cebollitas, orejones y ciruelas
1 Std.
Conejo en salsa de naranja y tomillo
50 Min
Filetes de ternera al vino
25 Min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 godz. 50 min