Kompatibilní verze
Atún crujiente con salsa de ciruelas al moscatel (HESTAN CUE)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Atún crujiente
- 70 g de maicena
- 3 claras de huevo
- 40 g de panko
- 40 g de coco rallado
- 1 cucharadita de sal
- 4 trozos de atún fresco (de 12x2.5 cm)
Salsa de ciruelas
- 80 g de ciruelas pasas sin hueso
- 300 g de vino dulce (Moscatel)
- 200 g de nata (18% materia grasa)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 cucharadas de aceite (para sellar el atún)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2146 kJ / 513 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 29.6 g
- Tuk
- 28.5 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 585.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamares al whisky
45min
Ceviche de corvina
2h 40min
Dorada con salsa Bercy
35min
Langostinos al estragón con mantequilla de lima
15 Min
Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán
50min
Langostinos tikka masala (HESTAN CUE)
25 Min
Bogavante en salsa Newburg
1 Std. 15 Min
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
48h
Pulpo frito con papas arrugadas y mojo verde
1 Std.
Tartar thai de salmón
45min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45min
Tartar de atún rojo y crema de almendras
1 Std. 20 Min