Kompatibilní verze
Atún crujiente con salsa de ciruelas al moscatel (HESTAN CUE)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Atún crujiente
- 70 g de maicena
- 3 claras de huevo
- 40 g de panko
- 40 g de coco rallado
- 1 cucharadita de sal
- 4 trozos de atún fresco (de 12x2.5 cm)
Salsa de ciruelas
- 80 g de ciruelas pasas sin hueso
- 300 g de vino dulce (Moscatel)
- 200 g de nata (18% materia grasa)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 cucharadas de aceite (para sellar el atún)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2146 kJ / 513 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Sacharidy
- 29.6 g
- Tuk
- 28.5 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 585.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40min
Sopa fría de aguacate con gambas
15min
Tartar de buey
10 min
Langostinos en salsa de piña con arroz basmati
1h 15min
Escalopines con salsa de mango
40min
Pulpo a la parrilla con puré y mayonesa de wasabi
1h
Crema de cebolla de Fuentes con trufa
1 Std. 30 Min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1 godz. 20 min
Tartar de atún rojo y crema de almendras
1 godz. 20 min
Pollo relleno y salsa de membrillo
2h 30min
Salmón a la naranja con ensalada templada de quinoa
1 godz. 20 min
Tartar thai de salmón
45min