Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Karotten, geschält, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 70 g Haferflocken
- 1000 g Wasser
- 3 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Ei, verquirlt
- 5 Stängel Petersilie, Blättchen abgezupft und gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 812 kJ / 194 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 340 mg
Alternativní recepty
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
Reissuppe
50 min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 min
Eiernockerl
30 min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 min
Risi-Bisi
30 min
Fisolengulasch
1h 10 min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40 min
Rollgerstelsuppe (vegetarisch)
45 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10 min
Bröselknödel
40 min
Eiaufstrich mit Topfen
10min