Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 1200 g Tomaten, reif, in Stücken, Strunk entfernt
- 4 Zweiglein Oregano, frisch
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- Basilikum, frisch, zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 577 kJ / 138 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 54 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35min
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2 godz. 30 min
Einfache Gemüsesuppe
40 Min
Menü: Karotten-Ingwer-Suppe; Gefüllte Gans mit Rotkraut und Schwarzwälderkirsch-Dessert
5h 30min
Tomatencremesuppe (XXL)
40 Min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25 min
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35min
Karotten-Ingwer-Suppe
45 Min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 Min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35min
Zucchini Minz Suppe
30 min
Erbsen-Brokkolisuppe mit Feta und Minze
25 min