Patate viola con crema di piselli

Patate viola con crema di piselli

5.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 500 g di acqua
  • 800 g di patate, tipo Royal Blue delle stesse dimensioni
  • olio per friggere
  • 10 fette di sanguinaccio (circa 200 g)
  • 10 fette di salsiccia Fleischwurst (circa 200 g)
  • 200 g di piselli surgelati scongelati
  • ½ mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 150 g di latticello
  • ¾ di cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di zucchero
  • 200 g di panna acida (20% di grassi)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 24 g
Kalorie 2763 kJ / 660 kcal
Tuk 47 g
Vláknina 4.8 g
Sacharidy 34 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...