Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 800 g di patate, tipo Royal Blue, delle stesse dimensioni
- olio per friggere
- 10 fette di sanguinaccio (circa 200 g)
- 10 fette di salsiccia Fleischwurst (circa 200 g)
- 200 g di piselli surgelati, scongelati
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 150 g di latticello
- ¾ di cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di zucchero
- 200 g di panna acida (20% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla milanese
30 min
Panini al vapore (bao-buns) con il Egg poacher
Keine Bewertungen
Gelato soft alla vaniglia
13 Std.
Polenta con ragù di funghi
45 min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Salame al cioccolato
6h 15min
Polpettone veloce
55 min
Riso alle verdure
55 min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 min
Torta allo yogurt e sambuco
7h 15 min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min
Vellutata di piselli
40 min