Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vitello
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di carne di vitello, senza nervi, in un unico pezzo (magatello)
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 - 3 bacche di ginepro
Uova sode
- 3 uova fredde di frigorifero
- 1000 g di acqua + q.b. per la cottura delle uova
Salsa tonnata
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 3 - 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Terminare la preparazione
- capperi, i frutti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1782.2 kJ / 426 kcal
- Protein
- 29.4 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 34.2 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 313.6 mg
Alternativní recepty
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Vitello tonnato
2 godz. 45 min
Insalata capricciosa
20 min
Vitello tonnato
25h 30min
Pâté di vitello in gelatina
8h 30 min
Pizzoccheri bianchi
55min
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2h 20 min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 Std. 30 Min
Salsa tonnata
20 min
Crespelle con radicchio e noci
2 Std.
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h