Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vitello
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di carne di vitello, senza nervi, in un unico pezzo (magatello)
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 - 3 bacche di ginepro
Uova sode
- 3 uova fredde di frigorifero
- 1000 g di acqua + q.b. per la cottura delle uova
Salsa tonnata
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 3 - 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Terminare la preparazione
- capperi, i frutti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1782.2 kJ / 426 kcal
- Protein
- 29.4 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 34.2 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 313.6 mg
Alternativní recepty
Menù: Polenta con sugo di salamelle e funghi; Muffin all'arancia e nocciole (Bimby Friend)
1j
Menù: Branzino al cartoccio; indivia con crema al formaggio; crema di mele con crumble (Bimby Friend)
1h 10 min
Vitello tonnato
2h 45 min
Verdure insaporite con salsa ai broccoli (TM6)
30 min
Tonno di coniglio
48h
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2j 30 menit
Salsa tonnata
20 min
Crème caramel (TM6)
4 Std.
Crème caramel al Varoma
3sa
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min
Crespelle agli asparagi
1j 30 menit
Vitello tonnato sottovuoto
5h