Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di latte
- 2 tuorli
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 2 pizzichi di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 60 g di zucchero
- 150 g di farina
- 140 g di sidro, secco
- 15 g di olio di semi di girasole
- 2 uova
- 400 g di mele in quarti o a spicchi in modo che passino agevolmente nel foro del coperchio (vedere consigli)
- 200 g di olio per frittura
- 50 g di frutti di bosco, misti, freschi
- 5 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzione
- Kalorie
- 14872.3 kJ / 3554.6 kcal
- Protein
- 50.5 g
- Sacharidy
- 285.5 g
- Tuk
- 250.9 g
- Nasycený tuk
- 33.1 g
- Vláknina
- 15.1 g
- Sodík
- 711.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buccellato
4 Std.
Bussolà alla vicentina
1j
Ravioli alla valtellinese
1 Std. 45 Min
Plumcake colomba di Pasqua
2j
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)
1h 10 min
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6h 30 min
Porchetta con pere e cipolle
12 Std.
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Crostata alla crema con spaghetti di mele
1j 20 menit
Brutti ma buoni di arachidi
3h 45min
Bussolai di Burano
2j
Bianchini sardi
2j