Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 20 g di acqua
- 20 - 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 175 - 350 g di burro a pezzi
- 4 - 8 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 15119 kJ / 3611 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 380 g
- Nasycený tuk
- 203 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 939 mg
Alternativní recepty
Uovo barzotto con salsa bernese al finocchietto, fave, pancetta e pane croccante all’aglio (di Chef in Camicia)
1 Std.
Piccole pavlove con mousse al caramello
3j
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 Std.
Mini capresi con gelée al pomodoro
1h 30min
Eggs Benedict (Cuoci uova)
30 Min
Salsa bernese
20 Min
Salsa olandese
30 Min
Gazpacho fragole e pomodoro
2j 10 menit
Salsa Soubise
30 Min
Salsa al pepe verde
20 Min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15 Min