Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 patatas nuevas con piel, lavadas (aprox. 200 g c/u)
- 6 - 9 lonchas de beicon cortadas en trozos
- 5 hojas de laurel secas
- 2 cucharadita de romero seco desmenuzado
- 700 g de agua
- 2 - 3 chalotas
-
½
cucharadita de pimientas variadas recién molidas (5 pimientas)
nebo ½ cucharadita de pimienta blanca molida - ½ cucharadita de pimentón picante
- 40 g de mantequilla
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
-
1
cucharada de sal en escamas
nebo 1 cucharadita de sal - 30 g de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 5.45 g
- Sacharidy
- 16.65 g
- Tuk
- 7.35 g
- Vláknina
- 2.05 g
Alternativní recepty
Huevos rotos con patatas y jamón
30 min
Molinetes de hojaldre y ternera
35min
Pollo a la pizzaiola
50min
Patatas duquesa
1h 30 min
Rollerpizza
1h
Rollo de lasaña
1h 15min
Tartaletas de huevo y jamón
30 min
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
1h
Brazo de patata
45 min
Patatas rellenas con butifarra, verduras y queso provolone
1h 15min
Caracolas de pizza con pollo a la barbacoa
1h 30 min
Pañuelos carbonara
35min