Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 patatas nuevas con piel, lavadas (aprox. 200 g c/u)
- 6 - 9 lonchas de beicon cortadas en trozos
- 5 hojas de laurel secas
- 2 cucharadita de romero seco desmenuzado
- 700 g de agua
- 2 - 3 chalotas
-
½
cucharadita de pimientas variadas recién molidas (5 pimientas)
nebo ½ cucharadita de pimienta blanca molida - ½ cucharadita de pimentón picante
- 40 g de mantequilla
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
-
1
cucharada de sal en escamas
nebo 1 cucharadita de sal - 30 g de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 5.45 g
- Sacharidy
- 16.65 g
- Tuk
- 7.35 g
- Vláknina
- 2.05 g
Alternativní recepty
Pechuga de pollo en adobo y salsa de cebolla
40 Min
Salisbury steak
50 Min
Pollo a la pizzaiola
50 Min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1 Std. 40 Min
Patatas duquesa
1 Std. 30 Min
Molinetes de hojaldre y ternera
35 Min
Costillas con miel y mostaza en papillote
1 Std.
Aperitivos de hojaldre
25 Min
Tartaletas de huevo y jamón
30 Min
Tarta flambeada alsaciana
1 Std. 5 Min
Pollo al limón para dos
20 min
Pan milhojas de sobrasada y queso
2 Std. 10 Min