Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 350 g di farina + q.b.
- 150 g di latte
- 120 g di zucchero
-
½
cubetto di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 3 tuorli
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 100 g di burro + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1565 kJ / 374 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 50.9 g
- Tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 1.18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan Brioche
8u.
Pasta frolla
1u. 50min
Torta marmorizzata
2h
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20 min
Focaccia tramezzino
2u. 5min
Salame di cioccolato
3h 10min
Danubio dolce
3h 25min
Treccia alla cannella
3h 10min
Torta di rose al gianduia
4h 10min
Veneziane
2 godz. 40 min
Torta di rose salata
4 Std. 15 Min
Torta sbrisolona
55 min