Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 350 g di farina + q.b.
- 150 g di latte
- 120 g di zucchero
-
½
cubetto di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 3 tuorli
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 100 g di burro + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1565 kJ / 374 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 50.9 g
- Tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 1.18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veneziane
2h 40min
Torta di rose al gianduia
4 Std. 10 Min
Torta di rose
2 Std.
Pan Brioche
8 Std.
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Torta marmorizzata
2 Std.
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Torta frangipane
1h 25min
Danubio dolce
3h 25min
Muffin all'amaretto
30min
Torta di rose salata
4 Std. 15 Min
Treccia molisana pasquale
4 Std. 30 Min