
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 200 kcal / 836 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Pasta brisée
10min
Pasta frolla
1hod. 50min
Pasta sfoglia veloce
2hod.
Pane al latte
2hod. 20min
Pane rustico
2hod.
Treccia di pan brioche ripiena
2hod. 20min
Focaccia tramezzino
2hod. 5min
Pane tipo ciabatta
26hod.
Preimpasto per pane
24hod. 30min
Danubio dolce
3hod. 25min
Treccia di grano duro alla salvia
5hod.
Pan brioche allo yogurt
5hod. 15min