
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- 500 g di farina tipo 00
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
-
250
g di formaggio Squacquerone
nebo 250 g di crescenza - 100 g di rucola
- 1 pizzico di sale
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 648 kcal / 2711 kJ
- Protein
- 24.5 g
- Tuk
- 33.2 g
- Sacharidy
- 67 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Mantovanine
2hod. 45min
Grissoni rustici saporiti
1hod. 40min
Baguette
4hod.
Pasta all'uovo
1hod.
Focaccia tramezzino
2hod. 5min
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Chiocciole al formaggio
4hod. 15min
Coppia ferrarese
1hod.
Attorcigliati al sale marino
3hod. 15min
Pane per hamburger
3hod. 20min
Piadina romagnola farcita
55min
Tigelle
3hod. 50min