Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
- 300 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 20 - 60 g di zucchero
- 550 g di farina manitoba
- 1 ½ cucchiaini rasi di sale
- 1 uovo, leggermente sbattuto per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Panini all'olio
3h 10min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Mantovanine
2h 45min
Panini al curry e ricotta
2sa 35 dk
Pan Brioche
8h
Baguette
4h
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Panini al latte
4h 50min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Preimpasto per pane
24h 30min
Ciabattine veloci
3h 10min