Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di burro a pezzi + q.b.
- 300 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 20 - 60 g di zucchero
- 550 g di farina manitoba
- 1 ½ cucchiaini rasi di sale
- 1 uovo, leggermente sbattuto per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Pane alle erbe aromatiche
1h 30min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Panini all'olio
3h 10min
Pan Brioche
8h
Pane alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Pane di patate
3h
Ciabattine veloci
3h 10min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 Std. 20 Min