Zařízení & příslušenství
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
vegetable oil20 g
-
fennel bulb cut in slices (2-3 cm), fennel fronds reserved400 g
-
fennel seeds1 tsp
-
onion (approx. 60 g), cut in halves, sliced (5 mm)1
-
sugar20 g
-
chopped tomatoes, canned400 g
-
tomato purée20 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
salt plus extra for cooking pasta1 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste½ tsp
-
balsamic glaze2 dashes
-
dried pasta (e.g. penne)350 g
-
water
-
salt
-
raw pine nuts30 g
-
small mozzarella balls drained, cut in halves125 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
20 g
Kalorie
2324 kJ /
551 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
6.4 g
Sacharidy
76 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
151 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Shiitake Teriyaki Dippers
45min.
Pineapple parcels
1hod.
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min.
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1hod. 15min.
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min.
Salmon kabsa
35min.
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1hod. 25min.
Asparagus and pipis (clams) risotto
1hod. 30min.
Stuffed Vegetables
1hod. 5min.
Pasta alla Norma
50min.
Vitamin Juice
10min.
Salmon burgers
25min.