Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meatballs
- 80 g stale white bread
- ½ onion
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp mixed herbs, dried
- 20 g olive oil
- 500 g beef rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 1 egg
- 20 g milk
- ½ tsp fine salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
White wine mushroom sauce
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp cornflour (starch)
- 1 garlic clove
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 200 g button mushrooms, fresh, cut into thin slices
- 1 pinch fine salt, to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, to taste
- 200 g cream
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2238 kJ / 532 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 39.3 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zurich-style veal strips with potatoes
2hod. 50min
Pork fillet with mustard
35min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Creamy turkey stew (TM6)
3 Std. 50 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 godz.
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5 min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Potato goulash
1 godz.
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min