Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccia
- ½ cucchiaino di zucchero
-
½
cubetto di lievito di birra fresco (12 g)
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di latte + q.b.
- 500 g di farina di forza
- 2 cucchiaini rasi di sale (10 g) + q.b.
Farcitura
-
100
g di tonno in scatola al naturale (peso sgocciolato)
nebo 100 g di prosciutto cotto affumicato a pezzi - 50 g di olio di arachidi
- 1 tuorlo d'uovo a temperatura ambiente
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 1 cucchiaio di aceto di vino
Terminare la preparazione
- 2 uova sode a fette (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 2092 kJ / 500 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 68.9 g
- Tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartufi al cioccolato
2h 45min
Focaccia a sorpresa
2 Std.
Trancetti cioccolatte
1 godz. 55 min
Pasta Choux
2 Std.
Pan Brioche
8 godz.
Torta marmorizzata
2 Std.
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20 min
Muffin salati
1 Std.
Piadina romagnola
15 Min
Danubio dolce
3u. 25min
Ghirlanda centrotavola
5 Std. 5 Min
Pane scugnizzo
2 Std.