
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccia
- ½ cucchiaino di zucchero
-
½
cubetto di lievito di birra fresco (12 g)
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di latte + q.b.
- 500 g di farina di forza
- 2 cucchiaini rasi di sale (10 g) + q.b.
Farcitura
-
100
g di tonno in scatola al naturale (peso sgocciolato)
nebo 100 g di prosciutto cotto affumicato a pezzi - 50 g di olio di arachidi
- 1 tuorlo d'uovo a temperatura ambiente
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 1 cucchiaio di aceto di vino
Terminare la preparazione
- 2 uova sode a fette (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 500 kcal / 2092 kJ
- Protein
- 21.5 g
- Tuk
- 17.3 g
- Sacharidy
- 68.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccine fantasia
2h 5min
Pasta Choux
2h
Pan Brioche
8h
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Piadina romagnola
15min
Danubio dolce
3h 25min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Girandole di magro
1h 5min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Focaccia a sorpresa
2h
Trancetti cioccolatte
2h
Hot dog
4h 55min