Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 25 克 橄榄油
- 100 - 150 克 综合香料蔬菜 ,拌炒用(如洋葱、小红葱、蒜苗),切块(2公分)
- 350 - 400 克 淡色综合蔬菜 (如西葫芦、红萝卜、南瓜、番薯、西芹根、欧防风),切块(2公分)
-
50
克 冷冻综合蔬菜 (volitelně)
nebo 50 克 冷冻豌豆 (volitelně) - 700 - 800 克 水
-
1
茶匙 蔬菜高汤酱
nebo 1 块 蔬菜高汤块 (0.5公升) -
½ - 1
茶匙 盐
nebo ½ - 1 汤匙 酱青 - 60 - 80 克 意大利面 ,干燥,煮汤用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.8 g