
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů čedaru
- 2 stroužky česneku
- 15 gramů olivového oleje
- 50 gramů anglické slaniny, na kostičky
-
500
gramů mletého hovězího masa
nebo 500 gramů směsi vepřového a hovězího mletého masa - 230 gramů červené papriky, na kostky
- 1 čajová lžička mletého chilli
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- 2 čajové lžičky římského kmínu
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 250 gramů vývaru (drůbežího nebo zeleninového)
- 240 gramů konzervovaných máslových fazolí, scezených (1 plechovka)
- 400 gramů sekaných rajčat v plechovce
- 2 polévkové lžíce hořčice
- 2 polévkové lžíce jablečného octa
- 1 polévková lžíce cukru
- jarní cibulka na kolečka, na ozdobu, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2319 kJ / 552 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 1498 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tex mex tortilly s trhaným vepřovým masem a černými fazolemi
1h 20 min
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4 godz.
Cuketa s paprikovo masovou náplní, mrkvovou rýží a sýrovou omáčkou
1 godz.
Fatayer se sýrem a mátou
1h 5min
Marocké kuřecí maso s kuskusem
45 Min
Chilli con carne
1 godz.
Fazole po bretaňsku
35min
Mexické krůtí chilli
40 min
Jambalaya z quinoy
35min
Tilápie s červeným kari
40 min
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30min
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2 godz. 30 min