Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů čedaru
- 2 stroužky česneku
- 15 gramů olivového oleje
- 50 gramů anglické slaniny, na kostičky
-
500
gramů mletého hovězího masa
nebo 500 gramů směsi vepřového a hovězího mletého masa - 230 gramů červené papriky, na kostky
- 1 čajová lžička mletého chilli
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- 2 čajové lžičky římského kmínu
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 250 gramů vývaru (drůbežího nebo zeleninového)
- 240 gramů konzervovaných máslových fazolí, scezených (1 plechovka)
- 400 gramů sekaných rajčat v plechovce
- 2 polévkové lžíce hořčice
- 2 polévkové lžíce jablečného octa
- 1 polévková lžíce cukru
- jarní cibulka na kolečka, na ozdobu, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2319 kJ / 552 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 1498 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dušené hovězí stew
1h 40min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min
Zelenobílé těstoviny
40 λεπτ.
Minestrone s pancettou
25 Min
Carpaccio z červené řepy
Žádné hodnocení
Salsa verde kuskus s kuřecími řízečky
55min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1h 5min
Španělská bramborová omeleta
40 λεπτ.
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30 Min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55min
Chilli con carne
1h