Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rajčatový dip
- 2 stroužky česneku
- 200 gramů cherry rajčat, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 200 gramů čerstvého sýra
- 3 snítky čerstvé bazalky, jen lístky
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
Parmazánové těstíčko a dokončení
- 100 gramů parmazánu, na kousky
- 50 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 3 vejce
- olej na smažení
- 300 gramů cukety, na kolečka (5 mm), cca 25–30 kusů
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2295 kJ / 549 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 22.8 g
- Tuk
- 40.3 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zeleninovo-sýrové fondue
30min
Spanakopita (řecký špenátový koláč)
1h 30 min
Bylinkové pesto s burratou
15 menit
Trhanec s rebarborou
50min
Krémová polévka s medvědím česnekem
30min
Quiche s lososem
50min
Gratinované cukety a rajčata
1 godz.
Cuketovo-rajčatová polévka
40 menit
Jablečný crumble s ořechy
25min
Pórkový quiche se šunkou a sýrem
1h 20 min
Quiche s cuketou a šunkou
1h 20 min
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1 godz.