Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rajčatový dip
- 2 stroužky česneku
- 200 gramů cherry rajčat, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 200 gramů čerstvého sýra
- 3 snítky čerstvé bazalky, jen lístky
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
Parmazánové těstíčko a dokončení
- 100 gramů parmazánu, na kousky
- 50 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 3 vejce
- olej na smažení
- 300 gramů cukety, na kolečka (5 mm), cca 25–30 kusů
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2295 kJ / 549 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 22.8 g
- Tuk
- 40.3 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40 Min
Pórkový quiche se šunkou a sýrem
1 Std. 20 Min
Cuketové pesto
20 Min
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30 Min
Bylinkové pesto s burratou
15 Min
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50 Min
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40 Min
Rychlé zapečené brambory à la gratin
45 Min
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25 Min
Avokádovo-hráškový hummus
30 Min
Avokádová pomazánka
7 min
Pomazánka ze sušených rajčat
10 Min