Zařízení & příslušenství
Pstruh na páře a květákové pyré
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
2 porce
Suroviny
-
500 gramů vody
-
2 ½ čajové lžičky soli plus podle chuti
-
600 gramů květáku fialového, na růžičky
-
500 gramů pstruhů
-
1 - 2 špetky bílého pepře, mletého
-
2 - 3 polévkové lžíce oleje nejlépe koprového nebo ořechového
-
150 gramů máslo na kostky (cca 1 cm)
-
30 gramů šalotky
-
2 snítky čerstvého nasekaného tymiánu
-
300 gramů suchého bílého vína
-
verjus (volitelně) na dochucení
-
kopr, čerstvý na ozdobení
-
4 - 6 ředkviček, červených, na tenké plátky1 kedlubna na tenké plátky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
40 g
Kalorie
3961 kJ /
945 kcal
Tuk
82.35 g
Vláknina
7.7 g
Sacharidy
41.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Eska
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bramborová kaše s medvědím česnekem a hořčičným máslem
50min.
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1hod. 20min.
Vařená basmati rýže
35min.
Hedvábné brokolicové pyré
30min.
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40min.
Pstruh se zelenou čočkou
35min.
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1hod.
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1hod. 10min.
Losos vařený v páře se zeleninou v balíčku se žlutou rýží a rozinkami
40min.
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45min.
Kuře na bylinkách se zeleninou v páře
1hod.
Bramborovo-dýňová kaše
35min.