
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g water
- 1200 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in batons (5 cm x 1 cm)
- 150 g onions quartered
- 300 g double cream
- 80 g anchovy fillets, in oil
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g unsalted butter diced, plus extra for greasing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 367 kcal / 1526 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 29 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Sodík
- 524 mg
Alternativní recepty
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2hod. 30min
Tuna and Spring Onion Quiche
2hod.
Polenta with Ratatouille
1hod. 20min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50min
Coulibiac
2hod. 15min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14hod. 30min
Fish and Herb Parcel
35min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1hod. 15min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1hod.
Tarte Bourguignonne
1hod. 30min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min