Zařízení & příslušenství
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
8 portions
Suroviny
-
water1000 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in batons (5 cm x 1 cm)1200 g
-
onions quartered150 g
-
double cream300 g
-
anchovy fillets, in oil80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
524 mg
Protein
6 g
Kalorie
1526 kJ /
367 kcal
Tuk
24 g
Nasycený tuk
15 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sticky Apple Pork Ribs
2 Std. 30 Min
Colcannon
35 Min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 Min
Courgettes with Corn
25 Min
Honey Parmesan Parsnips
50 Min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 Std. 30 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Garlic Potatoes with Caraway
1 Std.
Russian Beetroot Salad
1 Std. 10 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 Min