Zařízení & příslušenství
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
8 portions
Suroviny
-
water1000 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in batons (5 cm x 1 cm)1200 g
-
onions quartered150 g
-
double cream300 g
-
anchovy fillets, in oil80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
524 mg
Protein
6 g
Kalorie
1526 kJ /
367 kcal
Tuk
24 g
Nasycený tuk
15 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Smoked Haddock and Spinach Tart
2hod. 30min.
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min.
Tomato Pie
3hod.
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min.
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1hod. 30min.
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26hod. 15min.
Bloody Mary Soup
25min.
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3hod.
Layered Salmon and Avocado Terrine
3hod. 35min.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1hod.
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2hod. 15min.