Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust

Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust

4.1 38 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 1hod. 35min
6 slices

Suroviny

  • hazelnuts
    50 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
  • shallots halved
    30 g
  • garlic cloves 2 peeled, 3 unpeeled
    5
  • extra virgin olive oil plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling
    20 g
  • polenta
    130 g
  • water
    630 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper plus 2 pinches
    ¼ tsp
  • medium egg
    1
  • asparagus woody ends removed, thick stalks halved
    250 g
  • fresh thyme leaves only
    3 sprigs

Nutriční hodnoty na 1 slice

Kalorie 294 kcal / 1222 kJ
Protein 11 g
Tuk 20 g
Sacharidy 17 g
Nasycený tuk 5 g
Sodík 880 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...