
Zařízení & příslušenství
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
Příprava 25min
Celkový 1hod. 35min
6 slices
Suroviny
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved30 g
-
garlic cloves 2 peeled, 3 unpeeled5
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling20 g
-
polenta130 g
-
water630 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper plus 2 pinches¼ tsp
-
medium egg1
-
asparagus woody ends removed, thick stalks halved250 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
Nutriční hodnoty na 1 slice
Kalorie
294 kcal /
1222 kJ
Protein
11 g
Tuk
20 g
Sacharidy
17 g
Nasycený tuk
5 g
Sodík
880 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Savoury
58 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko