Zařízení & příslušenství
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 35min.
6 slices
Suroviny
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved30 g
-
garlic cloves 2 peeled, 3 unpeeled5
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling20 g
-
polenta130 g
-
water630 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper plus 2 pinches¼ tsp
-
medium egg1
-
asparagus woody ends removed, thick stalks halved250 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 slice
Sodík
880 mg
Protein
11 g
Kalorie
1222 kJ /
294 kcal
Tuk
20 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Savoury
58 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Aubergine and Almond Dip
20min.
Polenta with Ratatouille
1hod. 20min.
Garlic and White Bean Stew
50min.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min.
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1hod. 10min.
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1hod.
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1hod.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1hod. 30min.
Pea and Courgette Tarts
1hod.
Quinoa Broth
35min.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.