Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g hazelnuts
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g shallots, halved
- 5 garlic cloves, 2 peeled, 3 unpeeled
- 20 g extra virgin olive oil, plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling
- 130 g polenta
- 630 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper, plus 2 pinches
- 1 medium egg
- 250 g asparagus, woody ends removed, thick stalks halved
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1222 kJ / 294 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 880 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 Min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 Std.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.