Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
TM6 TM5

Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust

4.2 (36 hodnocení)

Suroviny

  • 50 g hazelnuts
  • 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g shallots, halved
  • 5 garlic cloves, 2 peeled, 3 unpeeled
  • 20 g extra virgin olive oil, plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling
  • 130 g polenta
  • 630 g water
  • ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    nebo ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • 2 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper, plus 2 pinches
  • 1 medium egg
  • 250 g asparagus, woody ends removed, thick stalks halved
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only

Nutriční hodnoty
na 1 slice
Kalorie
1222 kJ / 294 kcal
Protein
11 g
Sacharidy
17 g
Tuk
20 g
Nasycený tuk
5 g
Sodík
880 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty