Zařízení & příslušenství
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 35min.
6 slices
Suroviny
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved30 g
-
garlic cloves 2 peeled, 3 unpeeled5
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling20 g
-
polenta130 g
-
water630 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper plus 2 pinches¼ tsp
-
medium egg1
-
asparagus woody ends removed, thick stalks halved250 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 slice
Sodík
880 mg
Protein
11 g
Kalorie
1222 kJ /
294 kcal
Tuk
20 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Savoury
58 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1hod.
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1hod. 40min.
Roasted Tomato Tart
2hod.
Hazlenut and Sunflower Spread
8hod. 10min.
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min.
Pea and Courgette Tarts
1hod.
Mushroom Parmentier
1hod. 10min.
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1hod.
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1hod. 10min.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1hod.