
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g hazelnuts
- 80 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 30 g shallots halved
- 5 garlic cloves 2 peeled, 3 unpeeled
- 20 g extra virgin olive oil plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing and drizzling
- 130 g polenta
- 630 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
nebo ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 2 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper plus 2 pinches
- 1 medium egg
- 250 g asparagus woody ends removed, thick stalks halved
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 294 kcal / 1222 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 17 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 880 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
11h
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Aubergine and Almond Dip
20min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h