Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g dried porcini mushrooms
- boiling water, for soaking
- 100 g hazelnuts
- 10 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 80 g shallots, halved
- 20 g olive oil
- 300 g chestnut mushrooms, quartered
- 250 g fresh portobello mushrooms, cut in pieces (3 cm)
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1000 g water
- 150 g quinoa
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 807 kJ / 194 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 80 mg
Alternativní recepty
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Artichoke And Tofu Dip
5 Min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 Std. 10 Min
Tempeh Bolognaise
30 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1h 15min