Zařízení & příslušenství
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
8 portions
Suroviny
-
dried porcini mushrooms25 g
-
boiling water for soaking
-
hazelnuts100 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
garlic cloves3
-
shallots halved80 g
-
olive oil20 g
-
chestnut mushrooms quartered300 g
-
fresh portobello mushrooms cut in pieces (3 cm)250 g
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
water1000 g
-
quinoa150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
80 mg
Protein
7 g
Kalorie
807 kJ /
194 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Gluten-free Christmas
8 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Celeriac and Apple Soup
55min.
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min.
Popcorn and Buckwheat Bread
2hod.
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1hod.
Socca with Tuna, Olives and Capers
1hod. 5min.
Slow Cooked Beans with Cider
2hod. 30min.
Vegan Bean Burgers
1hod. 20min.
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min.
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24hod.
Kale Meat(less) Balls
30min.
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3hod. 20min.
Houmous
13hod. 30min.