
Zařízení & příslušenství
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
Příprava 15min
Celkový 1hod. 20min
8 portions
Suroviny
-
dried porcini mushrooms25 g
-
boiling water for soaking
-
hazelnuts100 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
garlic cloves3
-
shallots halved80 g
-
olive oil20 g
-
chestnut mushrooms quartered300 g
-
fresh portobello mushrooms cut in pieces (3 cm)250 g
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
water1000 g
-
quinoa150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
194 kcal /
807 kJ
Protein
7 g
Tuk
12 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sodík
80 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Gluten-free Christmas
8 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko