Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 110 g de lait, et un peu pour la dorure
- 1 sachet de levure boulangère sèche (traditionnelle. 8 g env.)
- 550 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 2 œufs
- 110 g de sucre roux
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 110 g de beurre doux, pommade et coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel fin
- 6 rochers au chocolat, type Rocher Suchard®, coupés en trois
- 100 g de sucre perlé
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1336.7 kJ / 316.8 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 45.1 g
- Tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Sablés d'antan
1 Std. 30 Min
Oreillettes
3 Std. 40 Min
Fougasse aux grattons
2 Std.
Soldats de Pavie (beignets de morue rouge au poivron)
Žádné hodnocení
Brioches fourrées au praliné
2 Std. 45 Min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1 Std. 15 Min
Navettes
2 Std.
Brioche parisienne
24 Std.
Pompes à l'huile
3 Std.
Brioche roulée comme une galette des Rois
3 godz. 50 min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17 godz.
Galette briochée aux pralines roses
7h 25min