Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser und mehr zum Kochen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 900 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 30 g Bärlauch
- 220 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 Eier
- 1 ¾ TL Salz und mehr zum Kochen
- ¾ TL Pfeffer
- 1 TL Muskat
- 30 g Öl
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 400 g Blattspinat
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2182 kJ / 521 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 90 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 10.1 g
- Sodík
- 1155 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kürbisravioli mit Salbei-Walnuss-Öl
1 Std. 15 Min
Buntes Tomatengratin
1 Std. 30 Min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1 Std.
Bärlauch-Schupfnudeln
1 Std. 20 Min
Safranreisbällchen auf Tomatensauce
2h 30 min
Gnocchi mit grünem Spargel und Zitronenrahm
35 Min
Gefüllte Spinattortillas
1 Std.
Linguine mit Basilikum-Petersilien-Pesto und veganem Mozzarella
3h 30min
Dinkelkranz mit Halloumi, Preiselbeeren und Rosmarin
1 Std. 50 Min
Zucchini-Rosenkohl-Pashtida
1 Std.
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30min
Vegane Flammkuchen mit Rucola-Pesto
1 Std. 25 Min