Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken
Mürbeteig
- 330 g Mehl
- 180 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 2 Eier
Füllung und Fertigstellung
- 30 g Wasser
- 300 g frische Pilze, gemischt, geviertelt oder in Scheiben
- 20 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 geh. TL Thymian, getrocknet, und etwas mehr zum Bestreuen
- 200 g Crème fraîche
- 2 Eier, davon 1 verquirlt
- 2 Prisen Muskat
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1956 kJ / 467 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 840 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchini-Ricotta-Quiche mit Mandelblättchen
1 Std. 20 Min
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1h 30min
Kartoffel-Quiche
3h
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1 Std. 20 Min
Apfelkuchen mit Schaum
1 Std. 15 Min
Kürbis-Omelette mit Kefir-Kräuter-Sauce und Granatapfel
40 min
Gefüllte Auberginen
50min
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1 godz. 45 min
Quitten-Karamell-Kuchen mit Walnüssen
1h 30min
Mandelbraten mit Frühlingssalat und Kräuterquark
2 godz. 15 min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1 Std. 15 Min
Überbackener Fenchel
1h