
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeknödel
- 125 g Milch
- 40 g Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- ½ TL Zucker
- 320 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 180 g Oliven, grün, entsteint abgetropft
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Kapern abgetropft
- 1 Peperoni, rot auf Wunsch entkernt
- 30 g Mandeln, blanchiert
- 40 g Olivenöl
- 50 g Crème fraîche
- 500 g Wasser
Sauce und Fertigstellung
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
- 35 g Butter in Stücken
- 30 g Mehl
- 300 g Wasser
- 100 g Sahne
- 80 g Crème fraîche
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 460 kcal / 1923 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 34 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Böhmische Knödel
1h
Sachsenbrötchen
1h 10min
Bunte Langos mit Bärlauchcreme
1h 30min
Germknödel mit Mohnfüllung
1h 30min
Strudel mit Sauerkrautfüllung
1h 30min
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1h
Pilz-Cannelloni
1h 35min
Waldpilzgeschnetzeltes mit Laugenkroketten
30min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1h 10min
Kräuter-Tomaten-Knödel mit Gorgonzola-Speck-Sauce
2h
Gefüllte Kartoffelrösti
1h
Spinatknödel mit Tomatensauce
50min