Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
5
g di malto di orzo
nebo 5 g di zucchero - 10 g di lievito di birra fresco
- 1580 g di acqua
- 300 g di farina tipo 00
- 200 g di semola rimacinata di grano duro
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- 150 g di pomodori ciliegino, preferibilmente grandi e maturi
- 50 g di olive baresane (vedere varianti)
- 1 pizzico di origano secco
- fiocchi di sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1766.5 kJ / 422.2 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 65.9 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 665.7 mg
Alternativní recepty
Panzerotti
5h
Focaccia a bastone
5h
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
3 Std. 20 Min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Pettole pugliesi
3h
Focaccia barese
2h 55min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Pizza napoletana
9h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h