
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
5
g di malto di orzo
nebo 5 g di zucchero - 10 g di lievito di birra fresco
- 1580 g di acqua
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di semola rimacinata di grano duro
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- 150 g di pomodori ciliegino preferibilmente grandi e maturi
- 50 g di olive baresane (vedere varianti)
- fiocchi di sale a piacere
- 1 pizzico di origano secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 422.2 kcal / 1766.5 kJ
- Protein
- 9.7 g
- Tuk
- 15.1 g
- Sacharidy
- 65.9 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 665.7 mg
Alternativní recepty
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3hod. 30min
Focaccia a bastone
5hod.
Panzerottini TM6
4hod.
Pettole pugliesi
3hod.
Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi
3hod. 35min
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24hod.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5hod.
Focaccia barese
2hod. 55min
Pizza barese ai pomodorini
2hod.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24hod.
Pizza con salame piccante TM6
3hod. 30min
Pizza napoletana
9hod.