Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
5
g di malto di orzo
nebo 5 g di zucchero - 10 g di lievito di birra fresco
- 1580 g di acqua
- 300 g di farina tipo 00
- 200 g di semola rimacinata di grano duro
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- 150 g di pomodori ciliegino, preferibilmente grandi e maturi
- 50 g di olive baresane (vedere varianti)
- 1 pizzico di origano secco
- fiocchi di sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1766.5 kJ / 422.2 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 65.9 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 665.7 mg
Alternativní recepty
Focaccia ad alta idratazione TM6
5hod.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24hod.
Focaccia a bastone
5hod.
Calzone pugliese alle cipolle
2hod. 30min
Ciceri e tria
1h 30min
Panzerottini TM6
4hod.
Pettole pugliesi
3hod.
Panzerotti
5hod.
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Focaccia barese
2 Std. 55 Min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 Std. 20 Min
Pizza napoletana
9 godz.