Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 - 500 g Savoy cabbage, leaves finely shredded
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 200 g brown onion, cut into wedges ( approx. 4cm)
- 30 g oil
- 350 g beef fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)
- 350 g button mushrooms, cut into quarters
- 50 g tomato paste
- 100 g white wine
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tbsp ground paprika
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground cayenne pepper, to taste
- 1 tsp Dijon mustard
- 100 g sour cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1483.4 kJ / 353.2 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 463.8 mg
Alternativní recepty
Chicken velouté meal (TM6)
45 Min
Chicken teriyaki
20 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Chunky bolognese
50 Min
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Fruity dream (TM6)
10 Min
Beef cheek Bourguignon
5h 25 min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min