Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 - 500 g Savoy cabbage, leaves finely shredded
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 200 g brown onion, cut into wedges ( approx. 4cm)
- 30 g oil
- 350 g beef fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)
- 350 g button mushrooms, cut into quarters
- 50 g tomato paste
- 100 g white wine
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tbsp ground paprika
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground cayenne pepper, to taste
- 1 tsp Dijon mustard
- 100 g sour cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1483.4 kJ / 353.2 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 463.8 mg
Alternativní recepty
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Mushroom risotto (TM6)
30 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Chunky bolognese
50 min
Custard (TM6)
15min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Chicken teriyaki
20min
Chicken chasseur
1u. 50min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3u. 40min
Chicken velouté meal (TM6)
45 min
Fruity dream (TM6)
10min