Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 100 g sun-dried tomatoes or semi sun-dried tomatoes, drained
- ½ red capsicum, deseeded and cut into quarters
- 120 g raw unsalted cashews
- 20 g olive oil
- 10 g white vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 430 g
- Kalorie
- 5211.3 kJ / 1245.5 kcal
- Protein
- 47.6 g
- Sacharidy
- 98.5 g
- Tuk
- 83.5 g
- Nasycený tuk
- 17.4 g
- Vláknina
- 17.9 g
- Sodík
- 678.3 mg
Alternativní recepty
Pizza bianca
40 Min
Herb and garlic dip
10 min
Vegetable stock paste
30 Min
Mexican stack
45 Min
Basil pesto
10 min
Herb and garlic dip
5 min
Sundried tomato hommus with crackers
1h 15min
Chunky basil pesto dip
10 min
Zucchini slice
45 Min
Creamy sun-dried tomato dip
5 min
French onion dip
45 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min