![Karmelowy budyń Karmelowy budyń](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AB4F61B9-EAA4-4D12-9CC8-567A3520B54C/Derivates/6fe95526-707c-41de-a715-d1d2689dfed1.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g cukru
- 70 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 30 g wody
- 1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (patrz wskazówka)
- 30 g masła zimnego, w jednym kawałku (patrz wskazówka)
- 1200 g mleka
- 2 jajka
- 80 g skrobi kukurydzianej
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1116 kJ / 267 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Płynny budyń – 1200 ml
15min
Budyń czekoladowy
10 min
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15min
Płynny budyń – 650 ml
15min
Orzechy włoskie w karmelu
1h 30 min
Gęsty budyń – 1100 g
15min
Krówki toffi
2h
Gęsty budyń – 600 g
15min
Dwukolorowy budyń waniliowo-czekoladowy
25 min
Sos karmelowy
1h 30 min
Deser z kaszy manny
20min
Lody z solonym karmelem
14 Std.