Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Suflet malinowy
- 100 g cukru, plus dodatkowa ilość do oprószenia foremek
- 70 g wody
- 25 g mąki kukurydzianej
-
300
g malin, świeżych
nebo 300 g malin, mrożonych - masło, do natłuszczenia foremek
- 3 białka, o temp. pokojowej
- 1 szczypta soli
Krem angielski
- 100 g mleka
- 3 żółtka, o temp. pokojowej
- 100 g śmietany, 36% tłuszczu
- 40 g cukru
- 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 962.7 kJ / 230.1 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 34.1 g
- Tuk
- 9.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
"Bałagan w Eton" z owocami sezonowymi
2 godz. 30 min
Placuszki z salsefii
1 Std.
Bento z pandami
1 Std.
Suflety orzechowe
1 Std. 30 Min
Czekoladowe słoiczki
40 Min
Mrożony deser z krojonymi truskawkami (TM5)
6h 10 min
Żujki truskawkowo-malinowe
3 Std. 45 Min
Parfait z pestek dyni
6 godz. 25 min
Deser kokosowy z Varomy
1 Std.
Ciasto francuskie szybkie (bezglutenowe)
1 Std. 15 Min
Suflety z owocami leśnymi
50min
Adżika
40 Min