Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vinagrete
- 20 g azeite
- 10 g vinagre de sidra
- 5 folhas de hortelã
- ½ c. chá de sal
Salada de frango
- 1000 g água
- 1 cenoura cortada em pedaços
- 50 g talo de aipo cortado em pedaços
- 40 g chalota cortada em pedaços
- 4 coxas de frango s/ pele (70 g cada aprox.)
- 5 g sal grosso
- 200 g batata cortada em pedaços
- 15 espargos verdes
- 100 g queijo Fontina
- 420 g legumes em conserva, qualquer tipo
- 15 tomates-cereja
- 15 azeitonas pretas s/ caroço
- 10 corações de alcachofra frescos em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 14.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lassi de pistácio e mel
5min
Sopa de carne grega (Kreatosoupa) - TM6
Žádné hodnocení
Gaspacho
10min
Costeleta de vaca com batatas e coleslaw de brócolos e manga
2hod. 30min
Margarita de vodka
5min
Salada de batata nova com molho de coentros e abacate
30min
Esparguete de batata-doce com caril e espinafres
2 Std. 25 Min
Pasta tikka masala
1h
Massa com curgete e espargos verdes
45 Min
Cenouras do Algarve
1h 30min
Nuvens de morango
5h 20min
Canelones de alho-francês com quinoa e camarão
Žádné hodnocení