蒲燒鯛魚
TM5 TM6

蒲燒鯛魚

3.9 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 60 克 醬油
  • 50 克 味醂
  • 80 克 米酒
  • 50 克 麥芽糖
  • 350 克 紅鯛魚片 ,切塊(約4-5公分)
  • 1 茶匙 白芝麻

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1838.6 kJ / 439.8 kcal
Protein
35.8 g
Sacharidy
42.5 g
Tuk
10.7 g
Nasycený tuk
67.2 g
Vláknina
0.8 g
Sodík
1618.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty