蒲燒鯛魚

蒲燒鯛魚

3.7 11 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • 醬油
    60 克
  • 味醂
    50 克
  • 米酒
    80 克
  • 麥芽糖
    50 克
  • 紅鯛魚片 切塊(約4-5公分)
    350 克
  • 白芝麻
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1618.6 mg
Protein 35.8 g
Kalorie 1838.6 kJ / 439.8 kcal
Tuk 10.7 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 67.2 g
Sacharidy 42.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...