Zařízení & příslušenství
蒲燒鯛魚
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
醬油60 克
-
味醂50 克
-
米酒80 克
-
麥芽糖50 克
-
紅鯛魚片 切塊(約4-5公分)350 克
-
白芝麻1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1618.6 mg
Protein
35.8 g
Kalorie
1838.6 kJ /
439.8 kcal
Tuk
10.7 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
67.2 g
Sacharidy
42.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
超市系列-海鮮
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan