Zařízení & příslušenství
三絲金針花
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 人份
Suroviny
-
豬里肌肉 切絲100 克
-
醬油15 克
-
米酒15 克
-
糖10 克
-
太白粉2 大匙
-
油15 克
-
蒜頭 切片10 克
-
薑 切片10 克
-
金針 (新鮮綠金針花),去蒂頭150 克
-
新鮮黑木耳 切絲15 克
-
紅蘿蔔 切細絲50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5.6 g
Kalorie
732 kJ /
175 kcal
Tuk
11.7 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
12.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan