滷蘿蔔麵輪

滷蘿蔔麵輪

4.1 8 rating
Příprava 15min.
Celkový 50min.
1 完整食譜

Suroviny

  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 白蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    100 克
  • 麵輪 先以熱水泡軟後擠乾
    65 克
  • 300 克
  • 八角
    1 粒
  • 醬油
    60 克
  • ¼ 茶匙
  • 味醂
    2 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食譜

Protein 34.9 g
Kalorie 2864.8 kJ / 685.3 kcal
Tuk 44.8 g
Vláknina 6.4 g
Sacharidy 41.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...