滷桂竹筍
TM5 TM6

滷桂竹筍

4.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 30 克 乾香菇 ,洗淨
  • 800 克 水
  • 20 克 黑麻油
  • 10 克 薑 ,切片
  • 30 克 蔥 ,切段(約5公分)
  • 15 克 新鮮紅辣椒 ,略拍扁
  • 120 克 醬油
  • 30 克 冰糖
  • 1 粒 八角
  • 1 包 滷包 (約15克)
  • 20 克 冬菜
  • 250 克 桂竹筍 ,切條(約5公分)

Nutriční hodnoty
na 1 整份食譜
Kalorie
2267.8 kJ / 552.9 kcal
Protein
20.5 g
Sacharidy
85 g
Tuk
21.2 g
Vláknina
21.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty