滷桂竹筍

滷桂竹筍

4.0 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
1 完整食譜

Suroviny

  • 乾香菇 洗淨
    30 克
  • 800 克
  • 黑麻油
    20 克
  • 切片
    10 克
  • 切段(約5公分)
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 略拍扁
    15 克
  • 醬油
    120 克
  • 冰糖
    30 克
  • 八角
    1 粒
  • 滷包 (約15克)
    1 包
  • 冬菜
    20 克
  • 桂竹筍 切條(約5公分)
    250 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 完整食譜

Protein 20.5 g
Kalorie 2267.8 kJ / 552.9 kcal
Tuk 21.2 g
Vláknina 21.4 g
Sacharidy 85 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...