Zařízení & příslušenství
滷桂竹筍
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
1 完整食譜
Suroviny
-
乾香菇 洗淨30 克
-
水800 克
-
黑麻油20 克
-
薑 切片10 克
-
蔥 切段(約5公分)30 克
-
新鮮紅辣椒 略拍扁15 克
-
醬油120 克
-
冰糖30 克
-
八角1 粒
-
滷包 (約15克)1 包
-
冬菜20 克
-
桂竹筍 切條(約5公分)250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
20.5 g
Kalorie
2267.8 kJ /
552.9 kcal
Tuk
21.2 g
Vláknina
21.4 g
Sacharidy
85 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan