Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 900 g chambão de vaca c/ osso
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 120 g tomate em pedaços
- 1 folha de louro
- 2 pés de tomilho
- 300 g cenoura cortada em rodelas
- ½ malagueta
- 1 c. chá de sal
- 150 g vinho tinto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2407 kJ / 576 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Borrego mediterrânico
10h
Gengibre (Modo descascar)
5min
Peito de pato com molho de laranja
2u. 20min
Recheio de porco lento
5h 30min
Noodles ao estilo de Singapura - TM6
Brak ocen
Nacos de vitela no pão
6h 30min
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2 godz. 45 min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5h 20 min.
Saltear 300 g de cebola
20min
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2u. 5min
Bochechas de porco lento
16 godz.
Caramelizar 400-500 g de cebola
50min