Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 900 g chambão de vaca c/ osso
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 120 g tomate em pedaços
- 1 folha de louro
- 2 pés de tomilho
- 300 g cenoura cortada em rodelas
- ½ malagueta
- 1 c. chá de sal
- 150 g vinho tinto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2407 kJ / 576 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bochechas de porco lento
16h
Coxas de galinha teriyaki
3 godz. 5 min
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1u. 45min
Salada de batata (Modo descascar)
45min
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4h 25min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5h 20min
Pato confitado
20 Std.
Recheio de porco lento
5h 30min
Menu: Boeuf bourguignon; Pudim morno com calda de limão
Nessuna valutazione
Rabo de boi
16h
Menu: Salmão com molho de aneto, brócolos e arroz basmati; Custard de chocolate
40min
Alho (Modo descascar)
5min