Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 900 g chambão de vaca c/ osso
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 cubo de caldo de carne - 120 g tomate em pedaços
- 1 folha de louro
- 2 pés de tomilho
- 300 g cenoura cortada em rodelas
- ½ malagueta
- 1 c. chá de sal
- 150 g vinho tinto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2407 kJ / 576 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo de carne sólido
3h
Rösti bearnês -TM5
40 Min
Coxas de frango teriyaki
2 Std.
Peito de pato com molho de laranja e gengibre, purê de batata e feijão verde
1 Std. 10 Min
Rösti bearnês - TM6
40 Min
Rabo de boi
16h
Borrego mediterrânico
10h
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5 Std. 20 Min
Caldo de galinha - TM5
1h 5min
Burras em vinho tinto
12h 55 min
Puré de couve-flor com trufa
25 min
Bochechas de porco lento
16h